Strona 2 z 2

Re: Pasta czosnkowa do smażenia

PostNapisane: 9 mar 2014, o 02:39
przez bolek 1945
Witam.jestem swiezzy na tym forum-ale mam czosnek na codziennien w robocie....zadne czajna!!!!!!!tylko PL maly koslawy i dziwnny ale NAJLEPSZY....POZDRO <salut>

Re: Pasta czosnkowa do smażenia

PostNapisane: 9 mar 2014, o 03:14
przez CATALAYA
Pierwszy post 0 2 w nocy i już reklama? A dzień dobry we właściwym dziale? <klaps>

Re: Pasta czosnkowa do smażenia

PostNapisane: 10 mar 2014, o 08:50
przez Polishteam
CATALAYA napisał(a):Pierwszy post 0 2 w nocy i już reklama? A dzień dobry we właściwym dziale? <klaps>


Nie da rady. Nowi użytkownicy nie mogą pisać w działach ogólny, rozrywka itp.